PRIVACY

Arnaka en privacy

 

Arnaka is eenmanzaak gespecialiseerd in diensten op het gebied van audio visuele producten.

 

Persoonsgegevens worden door ons zorgvuldig verwerkt en beveiligd. Daarbij houden wij ons aan de eisen uit de privacywetgeving. Dat betekent bijvoorbeeld dat wij:

 

  • duidelijk vermelden voor welke doeleinden wij persoonsgegevens verwerken. Dat doen wij op het moment dat wij jouw persoonsgegevens uitvragen en via deze privacyverklaring;

  • je eerst vragen om uitdrukkelijke toestemming om jouw persoonsgegevens te verwerken in gevallen waarin jouw toestemming is vereist;

  • het verzamelen van persoonsgegevens beperken tot alleen de persoonsgegevens die nodig zijn voor de doeleinden waarvoor ze worden verwerkt. Wanneer wij meer uitvragen dan noodzakelijk is, dan doen wij dat alleen met jouw expliciete toestemming. We leggen je in dat geval helder uit waarom we deze aanvullende gegevens uitvragen;

  • jouw gegevens niet doorgeven aan derde partijen, tenzij dat nodig is om de gevraagde dienst te kunnen leveren of wanneer wij daar wettelijk toe verplicht zijn;

  • wanneer wij jouw gegevens delen, afspraken maken met derde partijen om er onder andere voor te zorgen dat deze niet voor andere doeleinden worden gebruikt;

  • passende beveiligingsmaatregelen nemen om jouw persoonsgegevens te beschermen en dat ook eisen van partijen die in opdracht van ons persoonsgegevens verwerken.

  • Wij verwijzen voor de privacyinformatie van de website developper naar : https://nl.wix.com/about/privacy

  • Wij verwijzen voor de privacyinformatie van de hosting partij naar : https://www.strato.nl/privacybeleid/

Gebruik van persoonsgegevens

 

Bij het gebruik van onze website en diensten laat je bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Wij verwerken niet altijd alle onderstaande gegevens. Dat is namelijk afhankelijk van welke diensten en functionaliteiten jij kiest te gebruiken.

 

Afhankelijk van de diensten en functionaliteiten die je gebruikt, kunnen wij de volgende persoonsgegevens van jou verwerken:

 

  • Naam

  • e-mailadres

  • functie

  • geboortedatum

  • gegevens over je zoals IP-adres, MAC-adres, identifiers in cookies en jouw surfgedrag op onze websites

  • geslacht

  • informatie die je zelf invult in een open veld, zoals een review   

  • telefoonnummer

  • vragen die jij aan ons stelt en/of meldingen die jij aan ons doorgeeft

 

Doeleinden

 

Wij verwerken je persoonsgegevens voor een of meer van de volgende doeleinden (mede afhankelijk van welke diensten of functionaliteiten jij gebruikt):

 

Om jou de mogelijkheid te bieden artikelen te lezen via onze websites en gebruik te maken van al onze functionaliteiten en diensten.

Om met jou te communiceren door middel van het verzenden van elektronische nieuwsbrieven en/of post.

om jouw vragen te beantwoorden of jouw klachten te behandelen via social media, e-mail, per post of telefonisch.

om onze websites te verbeteren.

 

Back-up van (persoons)gegevens

 

Onze provider maakt back-ups van onze website zodat we ze kunnen kunnen herstellen bij een beveiligingsincident. Ook zijn we verplicht jouw persoonsgegevens goed te beveiligen en te kunnen herstellen.

 

Wij leren van beveiligingsincidenten bij andere organisaties en realiseren dat ondanks onze inspanningen zo’n situatie ook ons kan overkomen. Wanneer er een beveiligingsindicent is of als een ICT-syteem crasht, zullen wij onze gegevens, dus ook jouw persoonsgegevens, herstellen. We lopen dan alle verzoeken om persoonsgegevens te verwijderen na en zorgen dat wij geen persoonsgegevens herstellen die wij niet mogen bezitten.

 

 

Verstrekking aan derden

 

Wij geven de door jou verstrekte gegevens alleen door aan derde partijen, als dat noodzakelijk is voor diensten die op onze website worden afgenomen, zoals het gebruik maken van een reviewsysteem

 

Wanneer wij jouw gegevens aan een derde verstrekken, zorgen wij er onder andere (met een overeenkomst) voor dat je gegevens niet voor andere doeleneinden worden gebruikt. Ook komen wij hierin overeen dat jouw gegevens worden verwijderd zodra ze niet meer nodig zijn.

 

Verder zullen wij de door jou verstrekte gegevens niet aan andere partijen verstrekken, tenzij dit wettelijk verplicht is. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat de politie in het kader van fraude-onderzoek gegevens bij ons opvraagt. In dat geval zijn wij wettelijk verplicht jouw gegevens af te geven.

Profilering en cookies

 

Cookies

 

Om jouw bezoek aan onze website nóg makkelijk en persoonlijker te maken zetten we cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) in. Met deze cookies kunnen wij en derde partijen informatie over jou verzamelen en jouw internetgedrag binnen (en mogelijk ook buiten) onze website volgen. Met deze informatie passen wij en derde partijen content of advertenties aan jouw interesses en profiel aan. Daarnaast is het dankzij cookies mogelijk informatie te delen via social media.

Over het algemeen kun je onze websites bezoeken zonder ons te vertellen wie je bent of zonder enige informatie over jezelf achter te laten. Partout kan echter gedurende het bezoek informatie bij jou plaatsen, indien jouw browser dat toelaat. Hiervoor gebruiken wij ook wel ‘cookies’. Een cookie is een informatiebestand dat onze website(server) plaatst op jouw computer, tablet of telefoon (‘apparaat’) waarmee je deze website bezoekt.Jij bepaalt zelf welke cookies je goedkeurt!  Je kunt je instellingen altijd weer wijzigen, maar het kan zijn dat sommige functies van de website dan niet meer beschikbaar zijn voor jou.

 

Wie is verantwoordelijk voor de verwerking van je gegevens?

De verantwoordelijke voor de verwerking van je gegevens is Arnaka, gevestigd op Borneostraat 35, 2103 TN heemstede.

Welke cookies gebruiken wij?

Er zijn verschillende soorten cookies, hieronder in het kort een overzicht. Verderop kun je een specificatie van alle cookies die we gebruiken op onze website vinden.

 

Cookies zonder toestemming

Verplichte cookies; zonder deze cookies functioneert onze website niet.  We kunnen 2 soorten onderscheiden.

Functionele cookies (verplicht)

  • Deze zijn noodzakelijk om de website te laten functioneren.

Analytische cookies:

  • Deze hebben als doel het gebruik van de website te vergemakkelijken. Met deze cookies verzamelen we informatie over welke pagina’s het meeste bezocht worden, welke pagina’s effectief werken of juist foutmeldingen opleveren. Bezoekers worden hiermee anoniem gevolgd.

 

Cookies waarvoor toestemming nodig is

Tracking cookies:

  • Deze cookies tracken individueel gedrag en zijn afhankelijk van jouw toestemming. We kunnen met het plaatsen van deze cookie jouw websitegedrag gebruiken om bijvoorbeeld onze advertenties beter te maken en jouw ervaring op onze websites te verbeteren.

 

Cookies van derden:

  • Advertentiecookies
    Advertentiecookies zorgen ervoor dat informatie, promoties en advertenties relevant zijn voor jou, op onze website, maar ook daarbuiten. Ze houden bijvoorbeeld bij hoe vaak je iets ziet en welke advertenties je al gezien hebt. Voor advertentiecookies verwijzen we je naar verklaringen op de websites van deze partijen.

  • Social media cookies
    Dit zijn cookies van een derde partij die op onze website staan. Ze maken het mogelijk om de informatie op onze website eenvoudige op social media te delen. Voor de cookies die de social media partijen plaatsen en de mogelijke data die zij hiermee verzamelen, verwijzen wij naar de verklaringen die deze partijen op hun eigen websites daarover geven. Let op dat deze verklaringen regelmatig kunnen wijzigen. Partout heeft daar geen invloed op.

 

Cookies weigeren of geplaatste cookies verwijderen

Via je browser kun je reeds geaccepteerde cookies eenvoudig verwijderen. Ook kun je zo het accepteren van (bepaalde) cookies uitzetten. Door het verwijderen of uitzetten van cookies kan het gebeuren dat delen van onze website niet meer werken of onjuist worden weergegeven. Ook is het lastiger om onze website te verbeteren, reclame op jouw wensen af te stemmen en onze producten te verbeteren. De onderstaande koppelingen brengen je direct naar de gebruikershandleiding van je browser. Wanneer je de cookie-instellingen voor Arnaka.nl aanpast, kunnen sommige onderdelen van de website vervolgens mogelijk niet meer correct worden gebruikt.

 

Andere technieken

Naast cookies gebruiken kunnen onderstaande technieken gebruikt worden om informatie te verzamelen.  Zowel JavaScript als web beacons zijn standaard internettechnieken die er samen met cookies voor zorgen dat een systeem informatie kan verzamelen, kan opslaan en verwerken.

 

Web beacons

Naast cookies kunnen websites van Arnaka elektronische afbeeldingen bevatten, ook wel web beacons genaamd, die ons in staat stellen het aantal bezoekers van een website te tellen. Web beacons worden niet gebruikt om toegang te verkrijgen tot je persoonsgegevens. Wij gebruiken web beacons om anonieme informatie over het gebruik van onze websites te verzamelen. Arnaka verzamelt slechts een beperkte set van informatie, waaronder tijd en datum van een pageview. Deze gegevens kunnen namens Arnaka worden gedeeld met bedrijven die ons ondersteunen, zoals Google bij de analyse van gegevens, zodat wij beter inzicht verkrijgen in de wijze waarop bezoekers de webpagina’s gebruiken en de effectiviteit van advertenties. Omdat web beacons hetzelfde zijn als elk ander verzoek van jouw apparaat om de webpagina weer te geven, kun je web beacons niet uitzetten of weigeren. Ze kunnen echter wel inactief worden gemaakt door aanvullende software (widgets, plugins of add-ons genaamd) op uw webbrowser te installeren.

 

Javascript en flash

Onze websites kunnen onder meer gebruik maken van JavaScript en flash. Dit zijn computerscripts die de functionaliteit van onze websites verbeteren, in het bijzonder met betrekking tot bewegende afbeeldingen en games. We verzamelen geen persoonsgegevens via JavaScript maar kunnen dit gebruiken om het gedrag van bezoekers te onderzoeken. Bijvoorbeeld hoe vaak op de website of onderdelen daarvan is geklikt, en het formaat waarin jouw apparaat graag de informatie ontvangt. Je kunt JavaScript ook deactiveren via je browserinstellingen en flash-software de-installeren. Daardoor zul je geen gebruik meer kunnen maken van sommige functies zoals games en actieve afbeeldingen op onze website.

Toegang tot gegevens

Duur van de sessieBIGipServerbit-inet-http-linux

Deze cookie verdeelt de het werk tussen de servers zodat bezoeken binnen één sessie bij dezelfde server uitkomen. Dit verbetert snelheid en consistentie van het bezoek aan de website.Gemachtigde Arnaka

 

PHPSESSIDDuur van de sessie

Deze cookie houdt gedurende het bezoek bij welke pagina’s je bezoekt en gedane zoekopdrachten.

 

Gemachtigde Arnaka__utma2 jaar na plaatsing

Meet aantal bezoeken gebruiker, tijdstip eerste bezoek en laatste bezoek, bijvoorbeeld bij berekenen tijd tussen eerste bezoek en overeenkomst/koop.Dit is een cookie van een derde partij, Google, die Arnaka gebruikt voor het (laten) samenstellen van statistische informatie over het gebruik van de website. Wij kijken naar de rapportage en in principe niet naar gedrag van individuele bezoekers. Arnaka gebruikt de gegevens primair ter verbetering van de website, en verwijst naar de privacyvoorwaarden van Google voor de wijze waarop Google omgaat met jouw gegevens.*

__utmz6 maanden na plaatsing

Deze cookie registreert hoe je op de website terecht bent gekomen. Bijvoorbeeld via een website of een zoekmachine en welke zoekwoorden daarbij gebruikt zijn.Dit is een cookie van een derde partij, Google, die Arnaka gebruikt voor het (laten) samenstellen van statistische informatie over het gebruik van de website. Wij kijken naar de rapportage en in principe niet naar gedrag van individuele bezoekers. Arnaka gebruikt de gegevens ter verbetering van de website en verwijst naar de privacyvoorwaarden van Google voor de wijze waarop Google omgaat met jouw gegevens.*

__utmbDuur van de sessie(30 min na laatste pageview).

Meet tijdstip bezoek in combinatie met utmc voor vaststellen duur bezoek.(Wordt gebruikt voor Google Analytics)Dit is een cookie van een derde partij, Google, die Arnaka gebruikt voor het (laten) samenstellen van statistische informatie over het gebruik van de website. Wij kijken naar de rapportage en in principe niet naar gedrag van individuele bezoekers. Arnaka gebruikt de gegevens ter verbetering van de website, niet voor marketingdoeleinden, en verwijst naar de privacyvoorwaarden van Google voor de wijze waarop Google omgaat met uw gegevens.*

__utmcDuur van de sessie.

Meet tijdstip vertrek via pageviews in combinatie met utmb voor vaststellen duur bezoek.Dit is een cookie van een derde partij, Google, die Arnaka gebruikt voor het (laten) samenstellen van statistische informatie over het gebruik van de website. Wij kijken naar de rapportage en in principe niet naar gedrag van individuele bezoekers. Arnaka gebruikt de gegevens ter verbetering van de website en verwijst naar de privacyvoorwaarden van Google voor de wijze waarop Google omgaat met jouw gegevens.*

__utmz6 maanden na plaatsing.

Deze cookie registreert hoe je op de website terecht bent gekomen. Bijvoorbeeld via een website of een zoekmachine en welke zoekwoorden daarbij gebruikt zijn.Dit is een cookie van een derde partij, Google, die Arnakagebruikt voor het (laten) samenstellen van statistische informatie over het gebruik van de website. Wij kijken naar de rapportage en in principe niet naar gedrag van individuele bezoekers. Arnaka gebruikt de gegevens ter verbetering van de website en verwijst naar de privacyvoorwaarden van Google voor de wijze waarop Google omgaat met jouw gegevens.*

_ga2 jaar na plaatsing

Deze cookie wordt gebruikt om je ter herkennen bij een terugkerend bezoek als unieke bezoeker.Dit is een cookie van een derde partij, Google, die Arnaka gebruikt voor het (laten) samenstellen van statistische informatie over het gebruik van de website. Wij kijken naar de rapportage en in principe niet naar gedrag van individuele bezoekers. Arnakagebruikt de gegevens ter verbetering van de website en verwijst naar de privacyvoorwaarden van Google voor de wijze waarop Google omgaat met jouw gegevens.*

__atuvc2 jaar na plaatsing

Deze cookie ondersteunt werking van de social bookmark plugin van AddThis. Via deze plugin kun je content delen via bijvoorbeeld Facebook of TwitterDit is een cookie van een derde partij, AddThis, die Arnaka gebruikt voor de social plugins en het (laten) samenstellen van statistische informatie over het gebruik van de website. Wij kijken naar de rapportage en in principe niet naar gedrag van individuele bezoekers. Arnaka gebruikt de gegevens ter verbetering van de website en verwijst naar de privacyvoorwaarden van Addthis voor de wijze waarop AddThis omgaat met jouw gegevens.**

uid1 jaar na plaatsing

Deze cookie geeft gedurende het bezoek een kenmerk. Zo kunnen verschillende bezoekers worden onderscheiden.Dit is een cookie van een derde partij, AddThis, die Arnaka gebruikt het (laten) samenstellen van statistische informatie over het gebruik van de website. Wij kijken naar de rapportage en in principe niet naar gedrag van individuele bezoekers. Arnaka gebruikt de gegevens ter verbetering van de website en verwijst naar de privacyvoorwaarden van Addthis voor de wijze waarop AddThis omgaat met jouw gegevens.**

 

cookie_notice
_accepted2 jaar na plaatsing

Deze functionele cookie onthoudt of je toestemming hebt gegeven om cookies te plaatsen

 

Gemachtigde Arnaka mautic_ referer_id

Duur van de sessie(30 min na laatste pageview).

Deze cookie wordt gebruikt om te bepalen hoe je op de site geland bent.(Wordt gebruikt voor Mautic)

 

Gemachtigde Arnaka mautic_session_id

Duur van de sessie(30 min na laatste pageview).

Deze cookie wordt gebruikt om alle acties binnen een sessie bij te houden.(Wordt gebruikt voor Mautic)Gemachtigde Arnaka

* Omdat Google gevestigd is en opereert vanuit de Verenigde Staten, kan het zijn dat uw gegevens Europees grondgebied verlaten en in Verenigde Staten worden verwerkt. Weet dat Google beschikt over een vermelding op de Safe Harbour lijst van Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit betekent dat Google verklaart te beschikken over de vereiste privacy maatregelen die nodig zijn om gegevens uit te wisselen met Europese landen, waaronder Nederland. Klik hier om de advertentievoorkeuren van Google aan te passen en voor aanvullende informatie.

** AddThis, een onderneming van Clearspring Technologies company, is aangesloten bij diverse initiatieven voor verantwoord gebruik van persoonsgegevens. Omdat AddThis gevestigd is en opereert vanuit de Verenigde Staten, kan het zijn dat data Europees grondgebied verlaat en in Verenigde Staten wordt verwerkt. Addthis beschikt over een vermelding op de Safe Harbour lijst van Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit betekent dat Addthis verklaart te beschikken over de vereiste privacy maatregelen die nodig zijn om gegevens uit te wisselen met Europese landen, waaronder Nederland. Klik hier om een cookie te plaatsen, zodat Addthis je niet meer volgt.

 

Beveiligen en bewaren

 

Wij nemen passende beveiligingsmaatregelen om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot jouw persoonsgegevens te beperken. De partners die onze website hosten hebben hiervoor een veiligheidsbeleid. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot de gegevens, dat de toegang tot de gegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

 

Wij bewaren de gegevens niet langer dan noodzakelijk is. Wij hanteren een standaard bewaartermijn van 2 jaar. Dat wil zeggen dat wij jouw gegevens 2 jaar nadat je lid en/of actief bent geweest zullen verwijderen. Wanneer een andere bewaartermijn geldt, zullen wij je daarvan op de hoogte brengen. Uitgezonderd hiervan zijn de gegevens die wij langer moeten bewaren omdat de wet ons dit verplicht, zoals gegevens voor de Belastingdienst.

 

Websites van derden

 

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze websites op een betrouwbare of veilige manier met jouw persoonsgegevens omgaan. Lees altijd voor gebruik van de desbetreffende website de privacyverklaring van deze website, voor meer informatie over de manier waarop zij met jouw gegevens omgaan.

 

Minderjarigen

 

Als je 16 jaar of jonger bent, dan mag je uitsluitend onder toezicht van jouw ouders of wettelijke vertegenwoordigers gebruik maken van onze website.

Wijzigingen in deze privacyverklaring

 

Wij kunnen deze privacyverklaring van tijd tot tijd wijzigen. Het is aan te raden om deze privacyverklaring geregeld te raadplegen.

Inzage, correctie, wijzigen en verwijderen van jouw gegevens

 

Als je een account hebt, kun je daarop inloggen om je gegevens in te zien en te wijzingen.

 

Als je naar aanleiding van deze privacyverklaring contact met ons wilt opnemen, dan kan dat via onderstaande contactgegevens.

Telefonisch        06-52452487

E-mail   Via het contactformulier op www.arnaka.nl

 

Om misbruik te voorkomen vragen wij je om je bij een schriftelijk verzoek te identificeren, door een kopie van een geldig legitimatiebewijs mee te sturen. Vergeet niet om op de kopie jouw BSN én jouw pasfoto af te schermen. Je kunt hier bijvoorbeeld de KopieID-app voor gebruiken. Ook wanneer je je aanvraag telefonisch indient, zullen we je aan de hand van de bij ons bekende gegevens moeten kunnen identificeren voordat wij jouw verzoek in behandeling zullen nemen.

 

Wanneer je een verzoek tot inzage, correctie, wijzigen en/of verwijderen bij ons indient, zorgen wij ervoor dat jouw verzoek binnen 4 weken is afgehandeld. Lukt het ons niet om het binnen deze periode af te handelen, zullen we je daarvan op de hoogte brengen.

Autoriteit Persoonsgegevens

 

Natuurlijk helpen wij je graag verder als je klachten hebt over de verwerking van jouw persoonsgegevens. Mocht je er desondanks toch niet samen met ons uitkomen, dan heb je op grond van de privacywetgeving ook het recht om een klacht in te dienen bij de privacy toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Je kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

 

Inwerkingtreding

 

Deze verklaring is opgesteld 1-5-2018

© 2018 Arnaka Audio

Borneostraat 35

2103 TN Heemstede

0652452487

audio@arnaka.nl

  • Facebook Social Icon